Eski takımlarına karşı sahadalar!

Konyaspor ile Göztepe arasında 3 Nisan Pazar günü yapılacak maçta, İlhan Palut ve Cikalleshi eski takımına karşı mücadele verecek.

Eski takımlarına karşı sahadalar!

Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor ile Göztepe, Konya’da karşı karşıya gelecek.

55 puanla ligde ikinci konumda olan Konyaspor, Göztepe karşılaşmasını kayıpsız çıkıp, takipçileriyle arasını daha da açmak istiyor.

konyaspor.jpg

Bu maçın Sokol Cikalleshi ve İlhan Palut için ise ayrı bir anlamı var. Genç teknik adam, 2019-2021 tarihleri arasında İzmir ekibinde görev yapmıştı. Göztepe’nin başında 47 maça çıkan 45 yaşındaki hoca 15 galibiyet, 14 beraberlik ve 18 yenilgi almıştı. 2020-2021 sezonunda alınan üst üste kötü sonuçların ardından İlhan Palut, Göztepe ile yollarını ayırarak Konyaspor’a imza atmıştı.

Konyaspor’un başında İzmir ekibine 2 kez rakip olan başarılı teknik adam, sahadan 0-2 ve 0-1’lik skorlarla ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı.

2.jpg

Öte yandan, Konyaspor’un golcü futbolcusu Sokol Cikalleshi’de Pazar günü oynanacak olan zorlu mücadele de eski takımına karşı rakip olacak olan başka bir isim.

2018-2019'da Göztepe ile yollarını ayıran Cikalleshi, Akhisar'a transfer olduktan sonra geçen sezon başında Konyaspor'a imza atmıştı. Konya'da 9 gol atan golcü futbolcu pazar günü eski takımına karşı rakip olacak. Tecrübeli golcü sezonun ilk yarısında 12.haftada oynanan maçta eski takımına 2 gol atarak 3 puanı getiren isim olmuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.