Fenerbahçe’de Konyaspor mesaisi başladı
Fenerbahçe, Süper Lig’in 16. haftasında evinde Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.
Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Konyaspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core çalışmalarıyla başladı.

Ardından sahada ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmaları yapan sarı-lacivertli ekip, idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

SK Brann ile oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında ilk 11’de görev alan ve 60 dakika üzeri süre alan futbolcular ise günü rejenerasyon ve aktif dinlenme ile geçirdi.

Fenerbahçe, Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe – Konyaspor mücadelesi, 15 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.