Hadziahmetovic, Konyaspor ile 172. maçına çıkıyor

Bu sezonun en dikkat çeken orta saha oyuncularından biri olan Amir Hadziahmetovic, bugün Yeni Malatyaspor ile oynanacak maçta 172.kez yeşil-beyazlı formayı giyecek.

Hadziahmetovic, Konyaspor ile 172. maçına çıkıyor

Konyaspor’da başarılı bir sezon geçiren ve bu sezonun en dikkat çeken orta saha oyuncularından biri olan Amir Hadziahmetovic,  bugün Yeni Malatyaspor ile oynanacak maçta 172. kez yeşil-beyazlı formayı giyecek.

Yeşil-beyazlı ekibe 2015-2016 sezonunda Bosna Hersek’in Zeljeznicar takımından transfer olan ve kariyerinde Türkiye Kupası ile Süper Kupası şampiyonlukları yaşayan deneyimli oyuncu geride kalan 171 maçta 11 kez fileleri havalandırırken, 10 kez de gol pası vererek takımına katkı sağladı. Teknik Direktör İlhan Palut’un da vazgeçilmezleri arasında yer alan genç futbolcu 11.814 sahada kaldı.

Öte yandan bu sezon transferin de gözdesi olan genç oyuncuya İtalyan ekibi  Udinese’nin 7 milyon Euro’luk bir öneriyle Konyaspor’un kapısını çaldığı iddia edilirken, yeşil-beyazlı yönetimin ise Amir’in durumunu yaz transfer dönemine kadar bekletme kararı aldığı kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.