İç saha canavarı Konyaspor!

Süper Lig'de son iç saha maçında Hatayspor ile karşılaşan ve rakibini 3-1 mağlup eden Konyaspor, iç saha karnesi ile süper lig ekiplerini geride bıraktı. Yeşil-beyazlılar, bu sezon iç sahada en az gol yiyen takım unvanını da elinde barındırdı.

İç saha canavarı Konyaspor!

Süper Lig'de bitime bir hafta kala Avrupa Kupalarına katılma hakkı elde Konyaspor iç sahada sergilediği performansla göz doldurdu. Süper Lig'de son iç saha maçında Hatayspor ile karşılaşan ve rakibini 3-1 mağlup eden yeşil-beyazlılar, iç saha karnesi ile süper lig ekiplerini geride bıraktı.

Evinde rakiplerine geçit vermeyen ve fırtına gibi esen yeşil-beyazlılar sahasında çıktığı 19 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, 43 puan toplayarak zirvede yer aldı. İlhan Palut’un öğrencileri bu süreçte rakip filelere 36 gol atarken, kalesinde 15 gol görerek sezonun en az gol yiyen takımı oldu.

19 maçlık süreçte Sivasspor ve Fatih Karagümrük'e mağlup olan yeşil-beyazlılar, Trabzonspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Kasımpaşa maçlarını ise berabere tamamladı.

43 puanla iç saha puan sıralamasında zirvede yer alan Konyaspor'u yine aynı puana sahip Trabzonspor, 38 puanla Fenerbahçe, 37 puanla Gaziantep FK, 35'er puana sahip Antlyaspor, Başakşehir, Karagümrük ve Beşiktaş takip etti.

HABER DAİRESİ

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.