İlhan Palut gençlerle ilgili sözünü tuttu

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Bodrumspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Hoca, ‘Mehmet Ali diyorsun, oynatmıyorsun’ derler. Evet haklılar, inşallah oynatırız” demişti. Palut, Mehmet Ali için verdiği sözü tutarak eleştirilere nokta koydu.

İlhan Palut gençlerle ilgili sözünü tuttu

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Bodrumspor maçında Mehmet Ali Büyüksayar’a forma şansı vererek sözünü tutarken, genç oyuncu da hocasını mahcup etmedi. Uche'nin yerine oyuna giren genç oyuncu, sergilediği performansla da Yeşil beyazlı camiadan tam not aldı.

Yeşil beyazlı ekibe alt yapıdan katılan ve gelecek vadeden Mehmet Ali Büyüksayar, Bodrumspor ile oynanan kupa maçında ilk resmi karşılaşmasına çıktı. 71. dakikada Uche Ikpeazu'nun yerine forma giyen genç oyuncu hem kanatta hem de forvet arkasında sergilediği performansla göz doldurdu.

İLHAN PALUT NE DEMİŞTİ?

Palut, Bodrumspor maçı öncesi katıldığı programda pilot takıma dikkat çekmiş ve olması gerektiği gibi bir yapılanma içinde olduğunu belirtmişti.

Palut, açıklamasının devamında, “U19 destekli, içimizden çıkan bir teknik adama güvenerek, inanarak kurulmuş bir takım, böyle olması gerekiyor. Yaş ortalamasının son derece düştüğü bir takım. Takip ediyoruz.

“BU SEZON MEHMET ALİ’NİN GELDİĞİ GİBİ”

Bir genç oyuncuyu alt yapıdan almakla, profesyonel ligde bir sezon oynamış olarak almak arasında pozitif anlamda çok büyük bir fark var. Yaşar Kavas gibi, Hüseyin Biber gibi genç oyuncularımızın en azından bir lig ortamını görmesi lazım. Tabiri caiz ise burunları sürtülsün, 3.Lig’de oynasınlar, bir savaşsınlar ondan sonra daha hazır halde gelsinler.

Bu sezon Mehmet Ali’nin geldiği gibi. ‘Hoca, Mehmet Ali diyorsun oynatmıyorsun’ derler. Evet haklılar, inşallah oynatırız. Onun için 1922 Konyaspor olması gerektiği bir organizasyonun içerisinde. İnşallah yere daha sağlam basarlar ve kalıcı olarak devam ederler yoluna” ifadelerini kullanmıştı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.