Konyaspor'a Sıfır Atık Spor Ödülü

Bu yıl 3.düzenlenen Sıfır Atık Zirvesi’nde geçen sezon Konyaspor Kulübü’nün hayata geçirdiği Yeşil Tribün Projesi, Sıfır Atık Spor Ödülü’ne layık görüldü. Başkan Özgökçen, ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın elinden aldı.

Konyaspor'a Sıfır Atık Spor Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Uluslararası 3. Sıfır Atık Zirvesi ve Ödül Töreni"nde yaptığı konuşmada, sadece Türkiye'nin değil dünyanın geleceği için attıkları somut adımların nişanesi olan Sıfır Atık hareketinin 5. yılında olduklarını anımsatarak, projeye destek veren kurum, kuruluşlar ile özel sektör temsilcilerine ve sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.

Emine Erdoğan, gençlere seslenerek, "Bizlerle başlayan Sıfır Atık hareketi, sizlerin ellerinde yükselip tüm dünyaya ve gelecek nesillere miras kalacak." dedi.

Bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Sıfır Atık Zirvesi’nde geçen sezon Konyaspor Kulübü’nün hayata geçirdiği Yeşil Tribün Projesi, Sıfır Atık Spor Ödülü’ne layık görüldü.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Sıfır Atık Spor Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın elinden aldı.

konyaspora-sifir-atik-spor-odulu.jpg

konyaspora-sifir-atik-spor-odulu-001.jpg

konyaspora-sifir-atik-spor-odulu-002.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.