İlhan Palut ile Sumudica 3’üncü kez rakip

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica bugüne kadar 2 kez rakip oldu.

İlhan Palut ile Sumudica 3’üncü kez rakip

Konyaspor’un, Yeni Malatyaspor’u konuk edeceği maç büyük önem taşıyor. Bu maç aynı zamanda, iki takımının teknik adamları İlhan Palut ile Marius Sumudica’nın mücadelesine sahne olacak.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica bugüne kadar 2 kez rakip oldu. Söz konusu maçların ikisini de İlhan Palut berabere tamamladı. İki teknik adam en son 2020 yılının Eylül ayında karşılaşmıştı.

ilhan-palut.jpg

3. RANDEVU

İlhan Palut ile Marius Sumudica, bugüne kadar Süper Lig’de iki kez karşı karşıya geldi. Bu iki maçta da Palut, Göztepe’yi çalıştırırken, Sumudica ise Gaziantep Futbol Kulübünün başında bulunuyordu. İlhan Palut’un öğrencileri söz konusu iki müsabakayı da berabere tamamlarken, 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Genç teknik adamın takımı 3defa ise kalesini gole kapatamadı.

İKİ TEKNİK ADAM ARASINDA OYNANAN MÜSABAKALAR ŞÖYLE:

26.09.2020 Göztepe (İlhan Palut): 2 – Gaziantep FK (Marius Sumudica): 2

22.02.2020 Göztepe (İlhan Palut): 1 - Gaziantep FK (Marius Sumudica): 1

6.jpg

PALUT, YENİ MALATYA KARŞISINDA 1 KEZ KAZANABİLDİ

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Yeni Malatyaspor'a karşı son 4 maçta sadece bir galibiyet aldı. Genç teknik adam rakibi ile ligde yaptığı 4 karşılaşmanın 1'ini kazanırken, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

45 yaşındaki başarılı teknik adam kazandığı 3 puanı Konyaspor'un başında alırken, mağlubiyet ve beraberlikleri Göztepe'yi çalıştırırken aldı. Palut’un talebeleri rakip filelere 6 gol bıraktı.

Haber Dairesi-Kazım Özçelik

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.