İlhan Palut: Konyaspor’da iyi işler yapıyoruz

Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör İlhan Palut, mutlu olduğunu belirtirken, çalışmalarındaki ciddiyeti bozmadan yollarına devam edeceklerini söyledi.

İlhan Palut: Konyaspor’da iyi işler yapıyoruz

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yeşil-beyazlı takımla yeniden sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu söyledi.

Konyaspor’da iyi işler yaptıklarını ifade eden Palut, konuşulanları geride bırakarak ilk yarıdaki ciddiyeti koruyarak çalışmalarına devam etmelerinin gerektiğini söyledi.

“İLK GELDİĞİM GÜN KADAR HEYECANLIYIM”

Konyaspor Teknik direktörü İlhan Palut, yeniden Konyaspor’a imza attığı için mutlu olduğunu söyledi. Palut,“İlk önce başkanıma teşekkür ediyorum. Şahsıma yönelttikleri güzel ifadeler için şunu çok rahat söyleyebilirim. Buraya en az ilk geldiğim gün kadar heyecanlıyım şu anda ve mutluyum.

Başladığım bir iş var ise bunu bitirene kadar mücadelemi sürdürmek isteyen bir yapım var. Hem şehir olarak hem camia olarak benimsediğim Konya şehrinde ve Konyaspor camiasında sürdürecek olmam benim için son derece mutluluk ve gurur verici.

Başkanımızın söylediği gibi bu tamamen bir ekip çalışması. Başkanımızın önderliğinde yönetimimiz sahada uygulayıcı futbolcu arkadaşlarımız Benim ekibim her ne kadar ekibin görünen yüzü ben olsam da çok değerli bir ekiple çalışıyorum ve taraftarlarımız inşallah el ele vermeye devam edip inanmaya devam edip, mücadele etmeye devam edip şu andaki bu güzel tabloyu sürdürebiliriz” diye konuştu.

“KONYASPOR’DA İYİ İŞLER YAPIYORUZ”

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Konyaspor’da şu anda iyi işler yaptıklarını belirterek, “Konyaspor'da iyi işler yapıyoruz. Camiayı ve şehri ben ve ekibim tamamen benimsemiş durumdayız. Bir kere şu çok önemli. Ben burada sadece antrenörlük yapıyorum.

Bana bu steril alan oluşturulmuş durumda. Bir futbol adamının da en çok istediği noktalardan bir tanesi bu. Ben de bugün bu imzayı atmaktan tekrar toparlarsam son derece mutluyum. Son günlerde çok fazla konuşulur olduk. Röportajlar işte başkanım İstanbul'da ben burada bugün itibariyle de bunları da bir şekilde bitirip aynı ciddiyetle iki gün sonra başlayacak lige son derece hazır bir şekilde, konsantre bir şekilde geride bıraktıklarımızı başardıklarımızı unutarak çıkmamız lazım. İnşallah başta Konyaspor camiasına yönetimimize ve bizlere hayırlı olan bir sözleşme olur” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.