İlhan Palut, Vaduz maçını böyle değerlendirdi

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Vaduz ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Konyaspor'da İlhan Palut maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

İlhan Palut, Vaduz maçını böyle değerlendirdi

İlhan Palut, maç sonrasındaki açıklamasında, "Vaduz'un presini bekliyorduk, çözebildik ama çok erken top kayıpları yaptık. Sabırsız davrandık, aceleciydik. Maçı bir kere daha izleyip analizini yapacağım. Daha dominat oynayarak rövanşa hazırlanacağız. Çok pozisyonlar yakaladık bir türlü golü bulamadık. Yine de kötü bir sonuç sayılmaz. Konya'da bu turu geçeceğimizi düşünüyorum. Sıcak ve nem vardı ama rakibimizde aynı şartlarda yarışıyor” dedi.

Tecrübeli teknik adam, turu geçmek için Konya'da ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Herkes eşit şartlarda mücadele etti. Zemin de kabul edilebilirdi. Biz biraz dikkatli olsak sonuç farklı olabilirdi. Taraftarımız vardı tribünlerin her yerinde. Çok teşekkür ediyorum memleket esintisi yaşıyorlar. Daha iyi bir sonuçla onları evlerine gönderelim. İnşallah Konya'da onları mutlu ederiz" şeklinde konuştu.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum