İlhan Palut zafer peşinde!

Sahasında gösterdiği etkili performansı deplasmanda Malatyaspor ekibi karşısın da sürdürmek isteyen İlhan Palut, hücum varyasyonlarıyla sonuca gitmeye çalışacak.

İlhan Palut zafer peşinde!

Konyaspor ve Yeni Malatyaspor arasında Pazar günü oynanacak dev mücadele aynı zamanda iki teknik adam için de taktiksel bir sınav niteliğinde geçecek. Sahasında gösterdiği etkili performansı deplasmanda Malatyaspor ekibi karşısın da sürdürmek isteyen İlhan Palut, rakibinin zaaflarını lehine çevirebilecek hücum varyasyonlarıyla sonuca gitmeye çalışacak.

SON OLARAK 2020-2021...

Palut, Yeni Malatyaspor’a karşı ligde 5 karşılaşmaya çıktı. 6.kez Yeni Malatyaspor’a karşı rakip olacak genç teknik adam geride kalan maçlarda sadece 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Malatya ekibine karşı tek zaferini 2020-2021 sezonunda 3-2’lik skorla elde eden İlhan Palut, Pazar günü sahadan 3 puanla ayrılarak ikinci galibiyetine ulaşmak istiyor.

Öte yandan İlhan Palut, Yeni Malatyaspor teknik direktörü Cihat Arslan ile Pazar günkü maç ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. 45 yaşındaki hoca, Arslan ile ilk kez 2021-2022 sezonunun 7.haftasında karşılaştı. Başarılı teknik adam, o dönemde Kasımpaşa’yı çalıştıran Cihat Arslan karşısında beraberlik elde etmişti.

Teknik Direktör İlhan Palut’un Yeni Malatyaspor karşısında elde ettiği sonuçlar ise şöyle:

Konyaspor-Yeni Malatyaspor: 0-0, Yeni Malatyaspor-Konyaspor:2-3, Yeni Malatyaspor-Göztepe:1-1, Yeni Malatyaspor-Göztepe:2-1 ve Göztepe-Yeni Malatyaspor:1-1

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.