İlhan Palut’tan hemşehrilerine çağrı: Çünkü iyilik bizim kanımızda var

İlhan Palut, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile yürütülen kan bağış kampanyasına destek oldu. Hemşehrilerine de seslenen Palut, “Tüm Hataylıları da destek vermeye çağırıyorum. Çünkü iyilik bizim kanımızda var” dedi.

İlhan Palut’tan hemşehrilerine çağrı: Çünkü iyilik bizim kanımızda var

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile yürütülen KANpanyaHatay'a destek vererek Hataylılara çağrıda bulundu.

İşte İlhan Palut'un o çağrısı...

“Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile yürütülen “Okulumda KANpanya var” kan bağış kampanyasına ben de destek veriyorum. Tüm Hataylıları da destek vermeye çağırıyorum. Çünkü iyilik bizim kanımızda var. Tüm hemşehrilerime selamlar, saygılar.”

Öte yandan Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü de KANpanyaHatay’a destek veren Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’a desteği için teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Hemşehrimiz Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut da KANpanya’ya destek veriyor. İyilik hareketimize desteğiniz için Çok teşekkürler. İyi varsın kandostum” ifadelerine yer verildi.

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.