İlhan Palut’un hedefi büyük!

Konyaspor’un başında rekorlar kırarak farklı hikayelerin altına imza atan İlhan Palut, zorlu Giresunspor maçını kazanarak camiayı tam anlamıyla şampiyonluk havasına sokmayı hedefliyor.

İlhan Palut’un hedefi büyük!

Konyaspor’un başında rekorlar kırarak farklı hikayelerin altına imza atan İlhan Palut, zorlu Giresunspor maçını kazanarak camiayı tam anlamıyla şampiyonluk havasına sokmayı hedefliyor.

HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK

Süper Lig’e verilen arada takımına 3 gün izin veren İlhan Palut,  4 Şubat Cuma günü oynanacak olan Giresunspor maçı hazırlıklarının başlamasıyla birlikte yoğun bir mesaiye girecek.

Bugün Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde Giresunspor maçının hazırlıklarına start verecek genç teknik adam bu maç öncesinde sakat oyuncuların tedavi süreçleri ile birlikte kadroda bulunan oyuncuların performansına kadar hareketli bir tempo sürdürecek.

Konyaspor’un başında rekorlar kırarak farklı hikayelerin altına imza atan İlhan Palut, zorlu Giresunspor maçını kazanarak şampiyonluk yolunda takımını bir adım öne daha geçirmeyi hedeflerken, ligde yakaladığı galibiyet serisine de devam etmek istiyor.

konyaspor.jpg

BÜTÜN VERİLER DEĞERLENDİRİLECEK

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, teknik ekibi ile birlikte Giresunspor’un tüm verilerini mercek altına alacak. Bu konuda önemli bir ekibe sahip olan tecrübeli teknik adam ortaya çıkartacağı tüm verileri oyuncularıyla yapacağı toplantılarda anlatacak. Sahada ise uygulamaya koyarak geri dönüşümlerini değerlendirecek.

konyaspor-002.jpg

ZORLU PERİYOT

Trabzonspor ile şampiyonluk yarışı yapan yeşil-beyazlılar, aranın ardından zorlu bir maratona girecek. Konyaspor, 4 Şubat Cuma günü Giresunspor maçıyla başlayacak olan zorlu fikstürde 8 Şubat'ta kupada son 16 turunda Karagümrük karşısına çıkacak. Yeşil-beyazlılar, bu maçın 5 gün sonrasında ise erken final olarak görülen rakibi Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.