İşte Konyaspor’un Trabzonspor muhtemel 11’i!

Konyaspor, Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon’a hareket eden yeşil-beyazlılarda hedef galibiyet.

İşte Konyaspor’un Trabzonspor muhtemel 11’i!

Konyaspor, Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Trabzonspor  ile karşılaşacak. 13 Şubat Pazar günü Akyazı Stadında saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Alpaslan Dedeş yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek olacak.

konyaspor-003.jpg

AHMED HASSAN SEVİNCİ

Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan ve yapılan tedavi sonrası durumunun iyi olduğu öğrenilen Mısırlı golcü Ahmed Hassan’ın zorlu Trabzonspor maçında forma giyeceği kaydedildi. Öte yandan Arnavut futbolcu Sokol Cikallesih’nin ise oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

konyaspor-005.jpg

HEDEF GALİBİYET

Konyaspor, yarın Trabzonda kritik karşılaşmaya çıkacak. Son 3 maçta 3 puan alan yeşil-beyazlılar, lider Trabzonspor’u devirerek hem galibiyet serisine devam etmek  hem de zirve yarışından kopmamak.

MUHTEMEL KADRO

Yeşil-beyazlıların zorlu Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11'i ise şöyle:

Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, Michalak, Bytyqi, Rahmanovic ve Ahmed Hassan

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.