Konyapor Basketbol Koçu Gençoğlu: Pazar günü önce salonda sonra stadyumdayız

Konyaspor Basketbol Başantrenörü Engin Gençoğlu, Pazar günü Konya'da oynanacak iki maça dikkat çekerek taraftara çağrı yaptı. Gençoğlu, "Önce salonda galibiyetimiz kutlarız ondan sonra da hep birlikte stada geçeriz ve çifte zafer kutlaması yaparız" dedi.

Konyapor Basketbol Koçu Gençoğlu: Pazar günü önce salonda sonra stadyumdayız

Konyaspor Basketbol Başantrenörü Engin Gençoğlu, dün gerçekleştirilen antrenman öncesi yaptığı değerlendirmede, 2 ismin takıma katkısıyla ilgili konuştu. Gençoğlu, "Alex Perez ve Rasheed Sulaimon’ın olmadığı bir oyun kurgusu çok çok yaraladı. İki oyuncunun maç başı asist katkısı 13, sayı katkısı 26. Siz bir takımdan 13 asist ve 26 sayıyı çıkartırsanız iş çok zorlaşır” ifadelerine yer verdi.

YEŞİL BEYAZLI TARAFTARLARA ÇAĞRI YAPTI

Büyükçekmece maçında taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten ve maça davet eden Gençoğlu, “Kazandığımız, kaybettiğimiz; kime karşı nasıl hazırlanıyorsak Büyükçekmece’ye de aynı hazırlanıyoruz. Pazar günü 13.00’te Alex’in de iyileşmesiyle önemli bir maç oynayacağız. 3 haftalık mağlubiyet serisinin ardından Aliağa maçında olduğu gibi kazanmamız gereken bir maç.

ÖNCE SALON SONRA STADYUM

En önemlisi bizim 6. oyuncumuz olan seyircimize ihtiyacımız var. İnşallah Pazar günü önce salonda galibiyetimiz kutlarız ondan sonra da futbol takımımızın yanına saat 16:00'da buradan hep beraber seyircimizle, oyuncularla birlikte stada gideriz ve çifte zafer kutlaması yaparız. Son 4 haftanın 3 haftası evimizde. Havalar da soğudu, salonumuz sıcak. Bütün seyircimizi salona bekliyorum. Gerçekten onların desteğine hele ki bu sakatlık döneminde çok çok ihtiyacımız var. Bütün seyircimizi bekliyoruz salonumuza” diye konuştu.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.