Altın 6169.796
BIST 11379.04
Dolar 42.8374
Euro 50.3849
Sterlin 57.7109

Konyaspor Başkanı Atiker tepki çeken tesis ismi hakkında konuştu

Konyaspor Başkanı Ömer Atiker, yeni tesislere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un isminin verilmesiyle ilgili oluşan tepkilere yanıt verdi. Atiker, “elimden gelse daha çok yere yazarım” dedi.

Konyaspor Başkanı Atiker tepki çeken tesis ismi hakkında konuştu

Konyaspor Başkanı Ömer Atiker, kulübün yakında açılması planlanan yeni tesisine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un isminin verilmesinin kamuoyunda tartışmalara sebep olmasının ardından açıklamalarda bulundu.

konyaspor-baskani-atiker-tepki-ceken-tesis-ismi-hakkinda-konustu

"ELİMDEN GELSE DAHA ÇOK YERE YAZARIM"

Atiker, Bakan Murat Kurum’un Konyaspor’a verdiği desteklerin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Elimden gelse Murat Kurum ismini daha çok yere yazarım. Çünkü inanın şu an Konyaspor için yaptığı şeyleri görmek lazım. Geçen gün Bakan Bey buradaydı, programına geçtik, eşlik ettik. Gerçekten güzel şeyler yapıyor. Sayın Bakanımızın ayağına taş değmesin diye dua ediyorum” ifadelerini kullandı.

konyaspor-baskani-atiker-tepki-ceken-tesis-ismi-hakkinda-konustu

İlgili Haberler
 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.