Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: 4 takımın şampiyon olduğu bir lig kimseye cazip gelmez

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, İlhan Palut ile hafta içinde sözleşme imzalayacaklarını açıklarken, 4 takımın şampiyon olduğu bir ligin kimseye cazip gelmeyeceğini söyledi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: 4 takımın şampiyon olduğu bir lig kimseye cazip gelmez

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, İlhan Palut ile hafta içinde sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

Dsmart'a konuk olan Başkan Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut ile uzun süre çalışmak istediklerini belirterek, " Karakter, futbola ve hayata balış açımız hocamızla uyuyor. Başarı ile endeksli değil bu. Hocalara süre tanımayı bilmek lazım. İlhan Palut’un sözleşme işi bu hafta bitmiş olacak” diye konuştu.

konyaspor-002.jpg

Devre arası transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Özgökçen, “2 hafta önce hocamızla transfer değerlendirmemizi yaptık. 39 puanı mevcut kadromuzla aldık, hepsine teşekkür ediyorum. Bu işin cezalısı, covidi var. Olumsuz durumları bertaraf edebilmek için hocamız sadece 1 transfer istedi. İsim de vermedi sadece bölgeyi söyledi, isimleri beraber araştırıyoruz. Bir isim yakaladık, hoca da onayladı ve üzerinde çalışıyoruz. Ekuban ile temasımız oldu ama bu işler netleşmeden açıklamak istemiyoruz. Süper Ligi bilen birini tercih edeceğiz. İmza aşamasına kadar geldi bu isimle görüşmemiz.' diye konuştu.

konyaspor-004.jpg

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Anadolu’dan ne kadar şampiyon çıkarsa ligin kalitesinin artacağını sözlerine ekleyerek “Anadolu takımlarından ne kadar fazla şampiyon çıkarsa lig o kadar değer kazanır. Hep 4 takımın şampiyon olduğu bir lig kimseye cazip gelmez. Hafta sonu programlarını Konyaspor’un maçlarına göre yapmaya başladı insanlar. Bizim oyun anlayışımız izleyiciye hoş gelen bir anlayış, dolayısıyla maçlarımız ilgi çekiyor. Eski başkanlarımızı çağırıp davet ettik ve onlarla istişarelerde bulunduk. Hepimiz bu kulübün başarısını hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum