Konyaspor’u bekleyen zorlu fikstür

Süper Lig'in ilk yarısını 39 puanla 2.sırada tamamlayan Konyaspor'u ikinci yarıda zorlu maçlar bekliyor. Yeşil-beyazlılar ilk 4 haftada güçlü rakipleriyle 3 puan mücadelesi verecek.

Konyaspor’u bekleyen zorlu fikstür

Süper Lig'de ikinci yarı heyecanı 7 Ocak'ta oynanacak olan Trabzonspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla yeniden başlayacak.

Lig'in ilk yarısını 39 puanla lider Trabzonspor'un 7 puan gerisinde kapatan Konyaspor'da geri sayım başladı. Yeşil-beyazlılar ligin ikinci devresini kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor maçıyla açacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak olan Konyaspor’da önemli bir eksiklik bulunmuyor.

Öte yandan ilk 4 haftada güçlü rakipleriyle karşılaşacak olan Konyaspor, final niteliğindeki bu maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyor. Yeşil-beyazlılar sırasıyla 9 Ocak Pazar günü Sivasspor, 15 Ocak Cumartesi günü Başakşehir, 18 Ocak Salı günü Adana Demirspor ve 23 Ocak Pazar günü Altay ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor, bu maçlarda puan kaybı yaşamayarak zirve yarışını sürdürme hedefinde.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.