Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den camiaya çağrı

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, takım içinde arkadaşlığın en üst seviyede olduğunu dile getirirken, camiaya da çağrıda bulunarak yanlarında olmalarını istedi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den camiaya çağrı

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Erzurumspor ile yapılan hazırlık maçını takip ederek takıma moral verdi. Karşılaşma sonunda sahadan 4-0’lık bir sonuçla ayrılan futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Başkan Özgökçen, lig hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

“HERKES ELİNDEN GELEN ÇABAYI GAYRETİ GÖSTERİYOR”

Takım içinde arkadaşlığın en üst seviyede olduğunu dile getiren Başkan Özgökçen, yeni sezona ise deplasmanda Ankaragücü maçı ile başlayacaklarını söyledi. Özgökçen, “2022-2023 sezonuna başlangıcındaki ilk hazırlık maçımız ve 4-0'lık bir galibiyet söz konusu. Takım henüz yeni yeni hazırlanıyor. Bizde ilk defa bir maçta takımımızı izleme şansı bulduk. Genel manada baktığımızda 45 dakika bir on bir ve ikinci 45 dakikada farklı bir on bir oynadı. Herkes elinden gelen çabayı gayreti gösteriyor. İnşallah bu hazırlıklar neticesinde lige iyi bir başlangıç yaparız.  Biliyorsunuz Konyaspor Kulübü Futbol takımı biz her zaman söylüyoruz. Kendi içerisinde arkadaşlığın son derece iyi olduğu bu bağların kuvvetli olduğu bir takım. Bu sene bunu devam ettirme gayreti içerisinde olacağız. Yaptığımız toplantıda gördüğüm kadarıyla bu arkadaşlık devam ediyor” diye konuştu.

konyaspor.jpg

Geçen sezon ki başarıyı bu sezonda devam ettirmek istediklerini ifade eden Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, “Ankaragücü ile lige başlıyoruz. Deplasmanda oynayacağız. İnşallah iyi bir başlangıç olur takımımız için. İnanıyorum ki Konyaspor kulübü geçen sene olduğu gibi üzerine koyarak devam edecektir. İyi bir başlangıçla, iyi bir periyot gelecektir diye umut ediyorum. Elimizden geleni gayreti çabayı gösteriyoruz. Takım çalışıyor, bizler çalışıyoruz. İnşallah iyi bir sezon geçirir hayırlısıyla neticelendiririz umut ediyorum” dedi.

2.jpg

“KONYASPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEKTİR”

Kombine satışlarının devam ettiğini ifade eden Başkan Özgökçen, taraftarların bu sezon takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

Özgökçen, “UEFA Konferans Liginde 21 Temmuz ve 28 Temmuz'da oynayacağımız her iki maçta Konya'da olacak. Bu tabi ki bir avantaj olabileceği gibi dezavantajda olabilir. Ama takım çalışmasıyla birlikte inanıyorum ki bunu fazlasıyla avantaja çevirebilecek kapasiteye sahip. Biz hep şunu söylüyoruz. Takım, yönetim herkes elinden geleni yapıyor. Buradaki en önemli itici güç taraftarımız. Taraftarımız bizi yalnız bırakmadığı takdirde Konyaspor çok daha iyi yerlere gelecektir. Kombine satışlarımız devam ediyor. 21 Temmuz dediğimiz gibi BATE Borisov'un ilk maçı ve ikinci maç 28 Temmuz'da. İnanıyorum ki 28 Temmuzdaki ikinci maçta artık 42 bin kişilik stadımız tam anlamıyla dolar. Bizde Avrupa kupasında kaldığımız yerden devam ederiz. Çünkü 2015-2016'dan buyana Konyaspor ilk defa katılıyor. Kaldığımız yerden devam ederiz ve başarılı bir sonuç elde ederiz” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.