Konyaspor hazırlık maçında coştu

İlhan Palut yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, Erzurum'da TFF 1.Lig ekibi Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Yeşil-beyazlılar 4-0 kazandı.

Konyaspor hazırlık maçında coştu

İlhan Palut yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, Erzurum'da TFF 1.Lig ekibi Erzurumspor ile karşı karşıya geldi.  Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Yeşil-beyazlılar 4-0 kazandı.

Saat 16.30’da başlayan ve  Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan mücadeleye Konyaspor; Sehic, Ahmet Oğuz, Uğurcan, Kahraman, Guılherme, Amilton, Muric, Oğulcan, Bruno, Endri ve Cikalleshi ilk 11’i başlarken, Erzurumspor; Göktuğ, Celal, Fırat, Yakup, Cengizhan, Yusuf, Alperen, Herolind, Furkan, Güney ve Hüseyin ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmaya iyi başlayan yeşil-beyazlılar, 22.dakikada Sokol Cikalleshi ve 26.dakikada Oğulcan Ülgün’ün kaydettiği gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

konyaspor-005.jpg

Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut, ikinci yarıya ise, Erhan, Cebrail, Adem, Adil, Yasir, Zymer, Konrad, Amir, Pavicic, Soner ve Amar Rahmanovic ilk 11'i ile sahaya sürdü. İkinci yarıda da iyi bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar dakika 73’de Hırvat futbolcu Domagoj Pavicic ve 86. Dakikada Amar Rahmanovic ile durumu 4-0’a getirdi.

Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Konyaspor sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılarak FK BATE Borisov maçı öncesinde moral buldu. Yeşil-beyazlılar, ikinci hazırlık maçında ise 7 Temmuz Perşembe günü saat: 16:00'da TFF 1.Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor karşılaşacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.