Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den takıma moral ziyareti

Konyaspor’da kulüp başkanı Özgökçen, dün yapılan antrenmanı izleyerek zorlu Antalyaspor maçı öncesi teknik heyet ve oyunculara moral verdi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den takıma moral ziyareti

Süper Lig'in 17. haftasında 18 Aralık Cumartesi günü Antalyaspor’u konuk edecek Konyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürürken, hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN’DEN MORAL

Konyaspor  Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlı futbol takımının dün yapılan idmanını takip etti. Teknik direktör İlhan Palut ile saha içinde kısa bir görüşme yapan Başkan Özgökçen takım hakkında bilgi aldı. İdmanı İlhan Palut ile birlikte izleyen Başkan Özgökçen daha sonra tesislerden ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada ise, "Başkanımız Fatih Özgökçen, Antalyaspor maçı öncesi Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’ni ziyaret ederek antrenmanımızı izledi ve teknik heyetimiz ile futbolcularımıza moral verdi." denildi.

konyaspor.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.