Konyaspor basketbol’da hedef galibiyet

Türkiye Basketbol Erkekler 1. Ligi’nin 17. haftasında Antalya Güneşi’ni konuk edecek olan Beysu Konyaspor Basketbol, hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Konyaspor basketbol’da hedef galibiyet

Türkiye Basketbol Erkekler 1. Ligi’nin 17. haftasında Antalya Güneşi’ni konuk edecek olan Beysu Konyaspor Basketbol, hazırlıklarını yoğun tempoda  sürdürüyor. Yeşil-beyazlılarda antrenmanlar Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda Koç Okan Çevik yönetiminde gerçekleştiriliyor.

Finalspor deplasmanından galibiyetle dönerek kendine gelen Konyaspor Basketbol, orta sıralardaki Antalya Güneşi karşısında da galip gelerek hem evindeki başarılı performansı sürdürmek, hem de zirve yarışında hata yapmamak istiyor.

Öte yandan Beysu Konyaspor Basketbol’un Başantrenörü Okan Çevik, idmanlarda oyuncularını sık sık uyararak hata yapmamalarını istiyor. Ligde kritik ve telafisi zor haftaların başladığını belirten tecrübeli teknik adam, “Zorlu maçlar oynayacağız, oyuncularımın kendilerine yakışan mücadeleyi sahaya yansıtacaklarına inanıyorum. Antalya Güneşi karşısında kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hata yapmamalıyız” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.