Konyaspor’dan takviye!

Yeşil-beyazlılar Çaykur Rizespor’dan sol bek Alberk Koç’u kiraladığı öğrenilirken, genç oyuncunun yarın Konya'da olacağı kaydedildi.

Konyaspor’dan takviye!

Konyaspor ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetimin Çaykur Rizespor’dan Alberk Koç ile sezon sonuna kadar anlaştığı ve genç oyuncunun yarın Konya’ya geleceği sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi.

 

ALBERK'İN KARİYERİ

Futbola Menemen Bld Altyapısı'nda başlayan, ardından Manisaspor Altyapısı'na geçen 15 Şubat 1997 doğumlu Alberk Koç, 31 Ocak 2020 tarihinde Menemenspor'dan Çaykur Rizespor'a, 122 Bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Bu sezon Karadeniz ekibi ile 11 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki sol bek, gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Öte yandan Konyaspor yönetimi, Adana Demirspor'un 27 yaşındaki sol kanatı Metehan Mimaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonucu, olumlu ilerlemeler kaydetti. Oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi.

METEHAN'IN KARİYERİ

7 Temmuz 1994 doğumlu Metehan Mimaroğlu, futbola İstanbul Güngörenspor'da başladı. Eskişehirspor'un alt yaş kategorilerinde de mücadele eden Metehan, Bursa Nilüfer, Konyaaltı Bld, Edirnespor, Ergene Velimeşe, Eyüpspor, Alibeyköy, Osmaniyespor FK ve Altınordu'da forma giydikten sonra Adana Demirspor'a transfer oldu. Bu sezon Adana Demirspor forması ile 12 maça çıkan 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

konyaspor-020.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.