Konyaspor, BATE Borisov hazırlıklarını bugün tamamlıyor

Konyaspor, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki BATE Borisov maçına, seyircisi önünde çıkacak. Maçın son hazırlığı bugün yapılacak. Akşamki antrenman öncesi, Teknik Direktör İlhan Palut, gazetecilerin sorularını cevaplayacak.

Konyaspor, BATE Borisov hazırlıklarını bugün tamamlıyor

Konyaspor, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda BATE Borisov ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını bugün tamamlıyor.

Yeşil beyazlılar bugün saat 18.00’de son çalışmasını yapacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Antrenman öncesi Teknik Direktör İlhan Palut gazetecilerle bir araya gelecek ve BATE Borisov mücadelesi öncesinde soruları yanıtlayacak.

konyaspor-bate-borisov-hazirliklarini-bugun-tamamliyor.jpg

73 GÜNLÜK HASRET BİTİYOR

Konyaspor, BATE Borisov maçında 73 gün sonra taraftarının önüne çıkacak. Maçın biletlerine olan ilgi giderek artarken, tribünlerin büyük bölümünün dolması bekleniyor.

28 Temmuz Perşembe günü BATE Borisov ile karşılaşacak Konyaspor’da taraftarın hasreti sona erecek.

Yeşil-beyazlılar, iç sahadaki yeni sezonun ilk resmi maçına Belarus ekibi karşısında çıkacak. BATE Borisov ile oynanan turun ilk karşılaşması iki takımın anlaşması gereği seyircisiz olarak oynanmıştı. Konyaspor, taraftarının önüne son kez 15 Mayıs’ta Süper Lig’deki Hatayspor karşısında çıkmıştı. Konyaspor, 73 gün sonra yenilenmiş kadrosu ile taraftarının önüne çıkacak.

konyaspor-bate-borisov-hazirliklarini-bugun-tamamliyor-001.jpg

KONYASPOR BATE BORİSOV RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

28 Temmuz Perşembe günü Konya Büyükşehir Stadyumu’nda seyirci önünde oynanacak karşılaşma saat 21.00’da başlayacak. Karşılaşma yine A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KONYASPOR BATE BORİSOV RÖVANŞ MAÇI HAKEMİ KİM?

28 Temmuz'da Konya'da oynanacak ikinci karşılaşmayı ise Sırp hakem Novak Simovic yönetecek. Novak Simovic'in yardımcıları Sırbistan'dan Nikola Djorovic ve Milos Simovic olacak. Karşılaşmanın 4. hakem ise Stanko Ostrazanin.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.