Konyaspor, Göztepe karşısında ilk peşinde

Süper Lig'de Göztepe ile karşılaşacak olan Konyaspor, Konya'da daha önce yenemediği rakibini bu kez mağlup etmek istiyor.

Konyaspor, Göztepe karşısında ilk peşinde

Süper Lig'de Şampiyonlar Ligini kovalayan Konyaspor, 3 Nisan Pazar günü sahasında konuk edeceği İzmir ekibi Göztepe karşısında zincir kırmaya çalışacak.

İç sahada bu sezon fırtına gibi esen ve tek yenilgisini Sivasspor karşısında alan yeşil-beyazlılar Göztepe ile oynadığı son iki iç saha maçlarında mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar 2020-2021 sezonunun 19.haftasında rakibine 3-2 yenilirken, 2019-2020 sezonunun 22.haftasında Konya'da oynanan mücadeleyi ise 3-1 kaybetmişti.

Konya'da oynanan müsabakalarda iki kez de berabere kalan Konyaspor, pazar günü kritik karşılaşmayı kazanarak hem iç saha performansını sürdürmek hem de Göztepe karşısında bir ilk gerçekleştirmek istiyor. 

Öte yandan Konyaspor, ligde sahasında çıktığı 15 karşılaşmada 10 galibiyet, 4 beraberlik alırken 1 mağlubiyet üzüntüsü yaşadı. Yeşil-beyazlılar bu süreçte rakip filelere 25 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü. Konyaspor ligde topladığı 55 puanın 34’ünü kendi sahasında toplama başarısını gösterdi.

HABER DAİRESİ - KAZIM ÖZÇELİK

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.