Konyaspor-Hatayspor maçında gol dakikalarına dikkat!

Konyaspor ile Hatayaspor 15 Mayıs Pazar günün oynanacak maç ile ligde 4.kez karşı karşıya gelecek. Zorlu ve çekişmeli maçlara sahne olan karşılaşmalarda iki takımda gol atma dakikaları açısından tamamen zıt bir görüntü çiziyor.

Konyaspor-Hatayspor maçında gol dakikalarına dikkat!

Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor ile Hatayaspor 15 Mayıs Pazar günün oynanacak maç ile ligde 4.kez karşı karşıya gelecek. Zorlu ve çekişmeli maçlara sahne olan karşılaşmalarda iki takımda gol atma dakikaları açısından tamamen zıt bir görüntü çiziyor.

Kritik karşılaşma öncesinde ligde geride kalan 37 haftada iki takımın 30'ar dakikalık dilimler halinde attığı ve yediği gollerin istatistiği ilginç bir durumu ortaya çıkardı.

Bu sezon rakip fileleri toplam 62 kez havalandıran Konyaspor, bu gollerden 30’unu karşılaşmaların ilk yarım saatinde attı. Yeşil-beyazlılar karşılaşmaların ilk yarım saatinde ise gol yollarında en aktif bölümünü geçirirken, bu periyotta toplam 24 kez rakip fileleri havalandırdı.

konyaspor-003.jpg

Hatayspor ise toplam 51 golünden 12'sini müsabakaların ilk yarım saatinde filelere gönderdi. Akdeniz ekibi 16 ile 35. dakikalar arasında gol yollarında en aktif bölümünü geçirirken, bu periyotta toplam 11 kez fileleri havalandırdı.

İki ekip Süper Lig'de kalelerinde en çok golü ise müsabakaların ilk yarım saatinde yiyor. Konyaspor, ligde geride kalan 37 haftada yediği 43 golden 13’ünü, Hatayspor ise 56 golden 23’ünü karşılaşmaların ilk 30 dakikasında kalesinde gördü.

HABER DAİRESİ

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.