Konyaspor ilk kez bir maçta 5 gol yedi

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’a karşı 5-3’lük yenilgi alan Konyaspor’un ilk kez bir maçta 5 gol yiyerek en farklı mağlubiyetlerinden birini almış oldu.

Konyaspor ilk kez bir maçta 5 gol yedi

Konyaspor, Süper Lig'in 36. haftasında Çaykur Rizespor’a 5-3 yenilerek bu sezon en farklı mağlubiyetlerinden birini aldı.

Süper Lig’in 36. haftasında Çaykur Rizespor’a  5-3 yenilen Konyaspor, 2020-2021 sezonunda en ağır yenilgilerinden birini aldı. Yeşil-Beyazlı takım, bu sezon oynadığı 6 karşılaşmayı farklı mağlubiyetlerle kapattı.

Konyaspor ligin 12. haftasında Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmayı 4-3 kaybederken, 17.haftada Göztepespor’a 3-2, 20. haftada Trabzonspor’a 3-1, 29.haftada Fenerbahçe’ye 3-0, 34.haftada Sivasspor’a 3-1 ve ligin 36.haftasında Çaykur Rizespor’a 5-3 yenildi. Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’a karşı 5-3’lük yenilgi alan Konyaspor’un ilk kez bir maçta 5 gol yiyerek en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşamış oldu.

RİZE’DE GALİBİYET HASRETİ SÜRDÜ

Süper Ligin 36. haftasında Rize deplasmanına çıkan ve rakibine 5-3 mağlup olan Konyaspor, 3 puan hasretini devam ettirdi. Yeşil-Beyazlı takım bugün Rize’de karşılaştığı rakibi ile oynadığı son 11 maçta galibiyeti alamadı. Konyaspor,  Rize’de oynadığı son 11 lig maçında 6 beraberlik alırken, 5 maçını mağlubiyetle kapattı. Konyaspor, rakibi ile deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor’a 13 gol atarken, kalesinde 23 gol gördü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.