Konyaspor-Kasımpaşa maçını yönetecek Karaoğlan’ın karnesi!

Süper Lig’in 12. Haftasında Cumartesi günü saat 14:30’da Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak Konyaspor-Kasımpaşa mücadelesini yönetecek Atilla Karaoğlan Süper Lig kariyerinde 61 maçta orta hakem olarak görev aldı.

Konyaspor-Kasımpaşa maçını yönetecek Karaoğlan’ın karnesi!

Konyaspor-Kasımpaşa mücadelesini yönetecek Atilla Karaoğlan, 201-2020 bu yana sürdürdüğü Süper Lig kariyerinde 61 maçta orta hakem olarak düdük çaldı.

1986 yılında Sakarya’da doğan ve asıl mesleği öğretmenlik olan Atilla Karaoğlan, Konyaspor’un en son maçını 21 Kasım 2021 tarihinde iç sahada oynadığı ve 3-0 kazandığı karşılaşmayı yönetmişti.

36 yaşındaki tecrübeli hakem görev yaptığı 61 maçlık Süper Lig kariyerinde, ev sahibi takımlar kendi saha ve seyircisi önünde 28 kez galibiyet mutluluğu yaşarken, 18 defa da deplasman takımları 3 puanın sahibi oldu. Takımlar, Karaoğlan yönetiminde oynadıkları diğer maçlarda ise 15 kez beraberliğe razı oldu.

Karaoğlan’ın Konyaspor ve Kasımpaşa İstatistiği:

Konyaspor-Kasımpaşa maçını Süper Lig’de ilk kez yönetecek olan Atilla Karaoğlan, bu iki takımın daha önce oynadıkları karşılaşmalarda 10 kez düdük çaldı.  Bu 10 maçlık periyotta Yeşil beyazlıların 3 maçını idare eden Karaoğlan’ın yönettiği maçlarda Konyaspor mağlup olmazken, 1’i deplasmanda olmak üzere 2 galibiyet 1 beraberliği bulunuyor. Kasımpaşa ise aynı hakemle oynadığı 7 karşılaşmada, 1 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Aldığı tek galibiyetini İstanbul’da elde eden Mavi beyazlı ekip, 2 beraberliğin birini içeride diğerini deplasmanda alırken, mağlup olduğu 4 karşılaşmanın ise 3’ü deplasmanda 1’i evinde geldi.

Haber Dairesi / Oktay SINIĞ

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.