Konyaspor’u rahat bırakmayanlar! Kulüp aynı senaryo da...

Beşiktaş’ta ne zaman bir teknik direktör krizi çıksa Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’u gündem yapıp suyu bulandıranlar oldu. Şenol Güneş’in netleşmesiyle sular durulsa da geçen sezon yaşananlar hafızaları tazeleyip pes dedirtti.

Konyaspor’u rahat bırakmayanlar! Kulüp aynı senaryo da...

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’u Beşiktaş’la anan ulusal basın, suyu bulandırmaktan başka bir şey yapmadı. Şenol Güneş’in netleşmesiyle sular durulsa da geçen sezon yaşananlar hafızaları tazeledi.

PALUT’U ISRARLA GÜNDEME TAŞIDILAR!

Beşiktaş’ın Valerien İsmael ile yollarını ayırma kararı almasının ardından ismi geçen teknik direktörler arasında İlhan Palut’un da yer alması Konyaspor cephesinden büyük yankı uyandırmış ve Yeşil beyazlı taraftarlar tepkilerini sosyal medyadan sert bir şekilde dile getirmişlerdi.

Sosyal medyanın yanı sıra ulusal televizyon kanalları ve gazetelerde özellikle aday olarak İlhan Palut’un ısrarla gündeme taşınması olayın boyutunu farklı yerlere getirmişti.

Beşiktaş taraftarlarının sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda da İlhan Palut’un Konyaspor ile olan sözleşmesinde 5 milyon TL’ye serbest kalacağı maddesini ön plana çıkarması, Yeşil beyazlı camiadan büyük tepki görmüştü.

GEÇEN SEZON DA AYNI ŞEYLER YAŞANDI

Geçen sezon 19. Haftada iç sahada oynanan maçta Konyaspor, Beşiktaş’ı Ahmet Hassan’ın son dakika golüyle mağlup etmiş ve karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında isminin Siyah beyazlı kulüple anılması sorusuna İlhan Palut, “Evet, Sergen hocadan sonra bazı isimler gündeme geldi, tabi ki biz de. Spor kanallarını takip ediyoruz, haberleri takip ediyoruz acaba bizim ismimiz geçiyor mu diye, genel anlamda takip ediyoruz bütün takımları ve evet. İsmimin geçtiğini ben de duydum ve takip ettim ama hiçbir Beşiktaşlı yöneticiyle ya da temsilciyle bir görüşmem olmadı” şeklinde cevap vermişti.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.