Konyaspor kongreye giderken, 2’nci Başkan Ekrem Coşkun’dan çarpıcı açıklamalar

Konyaspor 2’nci Başkanı Ekrem Coşkun, 5 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongre öncesi dikkat çeken açıklamalar yaptı. Coşkun, aday çıkmaması halinde kulübü ortada bırakmayacaklarını söyledi.

Konyaspor kongreye giderken, 2’nci Başkan Ekrem Coşkun’dan çarpıcı açıklamalar

Konyaspor 2. Başkanı Ekrem Coşkun, Kanal 42 ekranında Selman Selim Akyüz ve İsmet Çelik’in sorularını cevapladı. Coşkun, 5 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongrede aday çıkmaması halinde kulübü ortada bırakmayarak başkanlığa aday olabileceğini söyledi.

“BEN VESİLE OLDUM”

Konyaspor 2. Başkanı Ekrem Coşkun, Hilmi Kulluk’un, Konyaspor yönetimine girmesini kendisinin rica ettiğini söyledi. Coşkun, “Hilmi başkan benim eski arkadaşım. 2007 yılındaki yönetime girmesini rica ettim, ben vesile oldum. O zaman Konyaspor Taraftarlar Derneği başkanıyken çok etkiliydik. Yine Konyaspor sıkıntılı bir süreçteydi.” diye konuştu.

“BAŞKAN KULLUK ÇAĞIRDI, KIRMADIM”

Coşkun, Konyaspor’un kendisi için bir sevda olduğunu ve bu kulüp için her şeyi bırakabileceğini söyledi. Başkan Hilmi Kulluk’un kendisini göreve çağırdığını belirten Ekrem Coşkun, “Konyaspor benin sevdam. İşimi gücümü bırakırım. Hayır deme şansım olmadığı için Hilmi başkan bana kötülük yapma bırak işimi yapayım dedim. ‘Abi lazımsın’ dedi, kırmadık başladık. En son yöneticiliği 2010’da yapmışım.” dedi.

konyaspor-kongreye-giderken-2nci-baskan-ekrem-coskundan-carpici-aciklamalar.jpg

“2009 YILINDA FETÖ’NÜN GIRLA GİTTİĞİ DÖNEM”

Konyaspor 2. Başkanı Ekrem Coşkun, Konyaspor için kimseyi tanımayacağının altını çizdi. Coşkun, “10 aylık yöneticiyim. Beni bu süre bağlar. Ama süreklilik de esastır. 10 aylık dönemde Sezar’ın hakkını Sezar’a vereceğiz. Hatalar vardır ama yanlışım olduğu kanaatinde değilim. Çok yakın arkadaşım. Konyaspor için babamın oğlunu tanımam. 2009 yılında da FETÖ’nün gırla gittiği dönemde Tahir başkan görevi Hilmi Kulluk’a tevdi etti. Başkan Bahattin Karapınar olacak ama Cengiz Yönet ve Ekrem Coşkun olmayacak deniyor. Biri Memduh Oğuz, biri Ahmet Şan’dı. Hilmi Kulluk da Ahmet Şan’a, “O zaman al kendin yap” dedi. Başkan omurgalı durdu.” diye konuştu.

konyaspor-kongreye-giderken-2nci-baskan-ekrem-coskundan-carpici-aciklamalar-001.jpg

“BAŞKAN YANLIŞ YAPMAZ”

Konyaspor 2. Başkanı Ekrem Coşkun, Başkan Hilmi Kulluk’un hata yapabileceğini ama asla yanlış bir yolda gitmeyeceğini söyledi. Coşkun, “Başkanımız hataları yok mu kendisi söyledi. İletişimde hata yaptık. Hata yapar ama yanlış yapacağı kanaatinde değilim. Yanlış yaparsa Hilmi başkan da olsa karşısında durmam gerekirse dururum. İletişim olmazsa takım ve camia ayrışıyor. Hilmi başkan bunun farkına vardı ama yoruldu.” dedi.

“KONYASPOR’U ORTADA BIRAKMAM”

Coşkun, yapılacak kongrede aday olmayacağını ancak, aday çıkmadığı takdirde Konyaspor’u da ortada bırakmayacağını söyledi. Ekrem Coşkun, “ Konyaspor başkanlığına ve yönetimine talip değilim. Böyle bir niyetim de yok. Ama kongre var aday çıkmadı. Konyaspor ortada mı kalacak? O zaman Ekrem Coşkun ortaya çıkar imkanlarını zorlar. O zaman bu işi parası olanlarla değil arma sevdası olan taraftarlarla yapar. Benim Konyaspor aşkım bu.” ifadelerini kullandı.

KONYASPOR KONGRESİ NE ZAMAN?

Konyaspor Kulübünün olağanüstü kongresi 5 Haziran 2021 cumartesi günü saat 18.00’de Ramada Plaza Otelde yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde olağanüstü genel kurul 12 Haziran Cumartesi günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.