Konyaspor küme düşmeme, Rize Avrupa peşinde

Süper Lig’de küme düşme hattında bulunan Konyaspor yarın deplasmanda Rizespor’a konuk olacak. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek.

Konyaspor küme düşmeme, Rize Avrupa peşinde

Konyaspor, Başakşehir maçındaki hayal kırıklığını Rize’de telafi etmek istiyor. Son 6 maçında kazanamayan yeşil-beyazlılar küme düşme hattından çıkmak için kritik bir karşılaşmaya daha çıkacak.

Konyaspor, 3 Şubat Cumartesi günü bu sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Rizespor ile karşılaşacak.

Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi, Bursa bölgesi hakemi Cihan Aydın yönetecek.

KONYASPOR’DA 3 PUAN HESAPLARI

Konyaspor, Rize maçının hazırlıklarını bugün Kayacık Tesisleri’nde yapacağı son antrenman ile tamamlayacak ve öğleden sonra havayolu ile Rize’ye gidecek. 21 puanla 19. sırada bulunan yeşil-beyazlı takımda tüm hesaplar 3 puan üzerine yapıldı. Başakşehir maçında hakeme itiraz nedeniyle sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Soner Dikmen bu maçta forma giyemeyecek

konyaspor-kume-dusmeme-rize-avrupa-pesinde.jpg

RİZE’NİN HEDEFİ AVRUPA

Ligde son hafta deplasmanda Fatih Karagümrük'e 4-0 yenilen İlhan Palut’un çalıştırdığı Rize temsilcisi ise 35 puanla 5. sırada bulunuyor. Rizespor'da sakatlığı bulunan Alikulov ve Laine, kadroda yer alamayacak.

Yeşil-mavili ekip, son hazırlığını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptıktan sonra kampa girecek. Ligin ilk yarısında Konya'da oynanan mücadeleyi Rizespor son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 kazanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.