Konyaspor maçı öncesi gelişme; Takımla çalışan Fernando oynayacak!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da sakatlığı bulunan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Martins'ten takımla antrenmanlara katılırken, Cumartesi günü oynanacak Konyaspor maçında sahada olmasının beklendiği belirtildi.

Konyaspor maçı öncesi gelişme; Takımla çalışan Fernando oynayacak!

Süper Lig'in 8'inci haftasını maç yapmadan geçiren Antalyaspor, ligin 9'uncu haftasında sahasında cumartesi günü saat 17.00'da oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde sürdürüyor.

Kırmızı beyazlı ekipte futbolcular koşuyla çalışmalara başlarken daha sonra ısınma hareketleriyle antrenmana devam etti. Futbol sorumlusu Nuri Şahin'in de bir süre katıldığı dar alanda çift kale maçla antrenman sona erdi.

Şahin, antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına ne yapmaları gerektikleri hakkında uyarılarda bulundu.

ÖMER TOPRAK VE HAKAN ÖZMERT AYRI ÇALIŞTI

Akdeniz ekibi Antalyaspor'un yaptığı antrenmana sakatlıkları bulunan ve uzun zamandır takımdan uzak kalan defans oyuncusu Ömer Toprak ile Hakan Özmert katılmadı. İki oyuncu düz koşuda takımla birlikte yer alırken daha sonra takımdan ayrı bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.

MARTİNS TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Kırmızı beyazlı ekipte geçen haftadan bu yana sakatlığı bulunan Fernando Martins takımla çalışmalara başladı. Brezilyalı orta saha oyuncusunun sakatlığını atlattığı ve cumartesi günü oynanacak Konyaspor maçında sahada olmasının beklendiği belirtildi.

Antalyaspor'da sakatlığı bulunan Admir Mehmedi de takımla birlikte yapılan antrenmanda yer aldı.
 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.