Konyaspor bir golle neler yaptı, neler!

Son oynadığı Ümraniyespor maçını Muhammet Demir’in kaydettiği golle 1-0 kazanmasını bilen ve zirveye ortak olan İlhan Palut'un öğrencileri, futbol otoritelerinin birçoğunu şaşırtan bir istatistiğe imza attı.

Konyaspor bir golle neler yaptı, neler!

Anadolu Kartalı Konyaspor, 3. Haftada deplasmanda 4-0 galip geldiği İstanbulspor maçının ardından oynadığı 5 maçın tamamında rakip fileleri 1’er kez havalandırırken, sadece Galatasaray’a kaybetti.

Yeşil beyazlılar, 4. Haftada Eskişehir’de oynanan maçta Fenerbahçe maçının ardından deplasmanda Giresunspor ve bir sonraki hafta yine Eskişehir’de Hatayspor maçlarını tek golle geçerken, yenilgiyle tanıştığı Galatasaray maçında da 1 gol kaydetti.

Uzun süren ayrılığın ardından seyircisi ile buluştuğu Ümraniyespor’u Muhammet Demir’in nefis kafa golüyle mağlup etmeyi başaran İlhan Palut'un öğrencileri, puanını 17’ye yükselterek zirveye ortak oldu.

Anadolu Kartalı, tek atıp 3 puanı hanesine yazdırdığı Fenerbahçe, Giresunspor, Hatayspor ve son olarak Ümraniyespor maçlarıyla futbol otoritelerinin birçoğunu şaşırtan bir istatistiğe imza atarken, rakiplerine de gözdağı verdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.