Konyaspor maçına damga vuran kare

Zor günler geçiren Konyaspor, bugün sahasında Başakşehir ile karşılaştı. 2-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamayan Yeşil Beyazlılar, yediği 3 golle ağır bir darbe daha aldı. Bir kadın taraftarın yaşadığı üzüntü, objektife böyle yansıdı.

Konyaspor maçına damga vuran kare

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında bugün Başakşehir'i konuk etti. Yeşil-beyazlılar karşılaşmanın ilk 15 dakikasında Louka Prip'in attığı gollerle 2-0 öne geçti.

konyaspor-macina-damga-vuran-kare.jpg

İlk yarı çok etkili bir futbol oynayan Konyaspor devre arasına bu sonuçla girdi. 67. dakikada VAR müdahalesi ile gelen penaltı kararı sonrası maçta tüm dengeler değişti. Başakşehir 79. dakikada Piatek ile beraberlik golünü buldu.

90+2 dakikada Piatek takımının ve kendisinin üçüncü gölünü attı. Karşılaşma Başakşehir'in 3-2'lik galibiyeti ile sona erdi.

Küme düşme hattından çıkmak adına çok önemli olan bu maçta alınan sonuç Konyaspor adına yıkım oldu. 21 puanda kalan yeşil-beyazlılar taraftarlarını da üzdü.

konyaspor-macina-damga-vuran-kare-002.jpg

MAÇA DAMGA VURAN KARE

Dondurucu soğuk havada takımını yalnız bırakmayan ve karşılaşmayı battaniyeye sarılı halde takip eden kadın taraftarın yaşadığı üzüntü, objektife böyle yansıdı.

konyaspor-macina-damga-vuran-kare-001.jpg
Foto: AA

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.