Konyaspor o kulüple protokol imzalıyor! Scout ekibi de izledi

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Bosna Hersekli oyuncuların Yeşil beyazlı takıma olumlu katkı sağladığını belirterek, “Bir protokol imzalıyoruz. O protokol çerçevesinde adımlar devam edecek” dedi.

Konyaspor o kulüple protokol imzalıyor! Scout ekibi de izledi

Boşnak futbolcuların Yeşil beyazlı takıma olumlu katkı sağladığını belirten Başkan Özgökçen, bu noktada protokol imzalayacaklarını açıkladı

Özgökçen, “Birkaç tane oyuncu için benim gözlemlerim oldu. Scout ekibimiz de maçı izledi. Hocalarımızın görüşü olacaktır. Ona göre bir değerlendirme olabilir. Bundan sonra devam edecek. Bu sadece bir maçla kalmayacak.

Bir protokol imzalıyoruz. O protokol çerçevesinde adımlar devam edecek. Bize gelen Boşnak futbolcular gayet uyumlu ve bize verim sağlıyor. İnşallah bunu devam ettirme gayreti içinde olacağız” dedi.

ÖZGÖKÇEN’DEN KOVACEVİC’E KONYA HATIRASI

Öte yandan Başkan Özgökçen, Bosna Hersek’te oynanan dostluk karşılaşması öncesi Zeljeznicar Kulübü Başkanı Edis Kovacevic’e maçın anısına plaket ve özel tablo hediye etti.

Özgökçen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bizleri evimizde gibi hissettiren Zeljeznicar kulübü yetkililerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

konyaspor-o-kuluple-protokol-imzaliyor-scout-ekibi-de-izledi.jpg

konyaspor-o-kuluple-protokol-imzaliyor-scout-ekibi-de-izledi-001.jpg

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.