Konyaspor ‘Paz’ trafiği…

Eskişehir’de oynanan Hatayspor maçında gol yememenin yanı sıra 22 yıllık Süper Lig geçmişinde en yüksek 6. puanına ulaşan Konyaspor’da Bruno Paz’ın kaydettiği müthiş golün hikâyesi Konyaspor Kulübü tarafından paylaşıldı.

Konyaspor ‘Paz’ trafiği…

Anadolu Kartalı, 22 yıllık Süper Lig geçmişinde en yüksek 6. Hafta puanına Eskişehir’de Hatayspor galibiyetiyle ulaşırken, Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Paz’ın attığı akıl dolu gol ve takım arkadaşları tarafından kesintisiz süren pas trafiği kulübün resmi twitter hesabından paylaşıldı.

Konyaspor Kulübü, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Hatayspor maçındaki gol öncesi pas hareketliliğine ‘Paz’ trafiği başlığı atarken, “Hatayspor maçında kaydettiğimiz gole sahadaki 11 futbolcumuz dahil oldu” notunu düştü.

Konyasporlu futbolcuların mükemmel pas hareketliliği ve Portekizli oyuncu Bruno Paz’ın kaydettiği gol, 1 dakika 38 saniyelik görüntüde anlatıldı.

Görüntünün üzerinde ayrıca Konyasporlu oyuncuların fotoğrafları yer alırken, Paz’ın kaydettiği gol ve takım arkadaşlarının pas trafiği binlerce kez izlendi ve çok sayıda beğeni aldı.

İşte o görüntüler:

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.