Konyaspor, Sağlam’la yine deplasmanda

Konyaspor’un Pazar günü deplasmanda Fatih Karagümrük ile oynayacağı maça görevlendirilen Kadir Sağlam, bu sezon Yeşil beyazlı ekibin ikinci maçını yönetecek.

Konyaspor, Sağlam’la yine deplasmanda

Fatih Karagümrük - Konyaspor maçına dijital atama yöntemiyle tayin edilen Kadir Sağlam, Yeşil beyazlı ekibin bu sezon ikinci kez bir maçında düdük çalacak.

Süper Lig’de geçen sezon göreve başlayan Ankara bölgesi hakemi Sağlam, bu sezon 7 maçta görev alırken 3 maçı ev sahibi, 5 maçı konuk ekip kazandı.

Kadir Sağlam, söz konusu maçlarda ev sahibi futbolculara 21 sarı, 1 kırmızı karta başvururken, konuk takım futbolcularına ise 16 sarı kart gösterdi.

KONYASPOR, SAĞLAM'LA İLK MAÇINDA GÜLDÜ

Sağlam, Konyaspor’un 14. Haftada deplasmanda 2-1 galip geldiği Kayserispor müsabakasında düdük çalmış, her iki takım futbolcularına da 4’er kez sarı kart göstermişti.

FATİH KARAGÜMRÜK'ÜN BU SEZON İLK MAÇINI YÖNETECEK

Sağlam, bugüne kadar 1'i Süper Lig olmak üzere Fatih Karagümrük'ün ise 6 maçında görev yaptı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de İstanbul ekibinin iç sahada Kayserispor ile oynanan maçını yönetmiş ve Fatih Karagümrük karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmıştı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.