Konyaspor seride öne geçti

Konyaspor Basketbol, Basketbol Erkekler 1. Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında TED Ankara Kolejliler 96-86 yenerek seride 1-0 öne geçti.

Konyaspor seride öne geçti

Konyaspor Basketbol,  Türkiye Basketbol Erkekler 1. Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında bugün TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadeleyi yeşil-beyazlılar 96-86 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Matt Morgan, Tayfun, Umut, Hazer Avcı ve Derek ilk 5’i ile başlayan Konyaspor, ilk çeyreği 23-25 kaybetti. İkinci çeyrekte rakibi ile başa baş bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar devre arasına 48-48 berabere girdi.

3.çeyrekte rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren Konyaspor Basketbol bu periyodu 72-67 önde kapatırken, karşılaşmayı 96-86 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlılar serinin ikinci maçını 20 Mayıs Cuma günü Ankara’da oynayacak.

Öte yandan çok sayıda Basketbol severin izlediği karşılaşmada Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kuruluda tribündeki yerini alarak 12 dev adama destek verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.