Konyaspor Skubic ile devam etmek istiyor

6 yıldır Konyaspor'da görev yapan tüm teknik direktörlerin vazgeçilmezi haline gelen Nejc Skubic, 32 yaşında yeşil sahalara veda etme kararı alırken, Konyaspor yönetimi tecrübeli futbolcunun takımda kalması için görüşmelerini sürdürüyor.

Konyaspor Skubic ile devam etmek istiyor

6 yıldır Konyaspor'da görev yapan tüm teknik direktörlerin vazgeçilmezi haline gelen Nejc Skubic, 32 yaşında yeşil sahalara veda etme kararı alırken, Konyaspor yönetimi tecrübeli futbolcunun takımda kalması için görüşmelerini sürdürüyor.

Konyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu oğlunun eğitim hayatı ve ailesine daha fazla zaman ayırmak için bu kararı aldığı öğrenilirken, Konyaspor yönetimi sezon sonunda bir kez daha Skubic ile masaya oturacak.

Gelecek sezon Avrupa Kupalarında boy gösterecek olan yeşil-beyazlı ekip tecrübeli futbolcuyla devam etmek isterken, Slovenyalı futbolcunun sezon sonunda vereceği karar merakla bekleniyor.

Konyaspor Genel sekreteri Sertaç Tuza, Skubic ile devam etme arzusunda olduklarını belirterek, “Nejc Skubic, Konyaspor ve Konya’da mutlu olan bir insan. Ailesine vakit ayırmak için bu kararı aldı. Biz kendisi ile devam etme arzusundayız. Görüşmelerimiz sürüyor. Umarım Konyaspor’da kalır” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.