Konyaspor, Süper Lig yolunda avantaj yakaladı

Konyaspor Basketbol, 1. Lig play-off final serisi üçüncü maçında Samsunspor ile karşılaştı. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 91-74 kazanarak seride 2-1 öne geçerek Süper Lig yolunda büyük avantaj elde etti.

Konyaspor, Süper Lig yolunda avantaj yakaladı

Basketbol Erkekler 1. Lig play-off final serisi üçüncü maçında Beysu Konyaspor Basketbol, Samsunspor ile karşılaştı. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 91-74 kazanarak seride 2-1 öne geçerek Süper Lig yolunda büyük avantaj elde etti.

Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Matt Morgan, Tayfun,Umut, Azizcan ve Derek ilk 5'i ile karşılaşmaya başladı. Karşılaşmaya iyi başlayan yeşil-beyazlılar ilk çeyreği 21-14 önde kapatırken devre arasına 48-41 önde girdi.

konyaspor.jpg

Samsunspor karşısında baştan sona üstün oynayan Konyaspor Basketbol 3.çeyreği 67-63 önde kapatırken, salondan 91-74 galip olarak ayrılarak seride 2-1 öne geçti. Bu sonucun ardınan Yeşil-beyazlılar Süper Lig’e çıkma adına büyük bir avantaj elde etti. Serinin 4. maçı ise Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.