Konyaspor taraftarı Serdar Gürler’e ateş püskürdü

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile anlaşmaya varan Konyaspor'un kanat oyuncusu Serdar Gürler’e taraftardan sert tepki geldi. Taraftarlar tepkilerini sosyal medyadan dile getiriyor.

Konyaspor taraftarı Serdar Gürler’e ateş püskürdü

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile anlaşmaya varan Konyaspor'un kanat oyuncusu Serdar Gürler’e taraftardan sert tepki yükseldi.

Sezon başından bu yana Konyaspor'da forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun İstanbul ekibi ile 1,5 yıllık sözleşmeye imza atması beklenirken, yeşil-beyazlı renklere gönül verenler sosyal medya hesaplarından tecrübeli oyuncuya sert tepki gösterdi.

Gürler'in Başakşehir'e transferine tepkilerini koyan bazı Konyaspor taraftarlarının paylaşımları şöyle:

“Bu Serdar konusunu çok büyütmeye gerek yok. Giden gider. Ebedi olan Konyaspor’dur kişiler değil. Konyaspor'da 1922'den beri Serdar yoktu!”

 “Konyaspor yastayken yakıştı mı bu şimdi?”

“Zaten Ahmet Çalık'ın üzüntüsünü yaşarken gel bir de sen vur bize. Yaptığın büyük ayıp. Beni sakatken alan yönetimin yüzünü kara çıkarmayacağım diyorsun bizi yarı yolda bırakıyorsun. Seni severdik ama bu yaptığın unutulmayacak!”

“Tamam kardeşim eyvallah ama gitmenin de bir usulü var değil mi böyle bir zamanda olur mu yani? Daha Ahmet Çalık kardeşimizin acısını yaşarken olur mu?”

Bu arada Serdar Gürler'in transfer haberinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesaplarını dondurduğu görüldü.

konyaspor-007.jpg

konyaspor-009.jpg

 

3-002.jpg

4-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.