Konyaspor taraftarlarından mesleki örgütlenme hareketi

Konyasporlu Hukukçular Derneği’nin mesleki örgütlenme çağrısı çabucak karşılık buldu. Konyasporlu Öğretmenler de harekete geçerek derneğin kurulması için düğmeye bastı.

Konyaspor taraftarlarından mesleki örgütlenme hareketi

Geçtiğimiz günlerde 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren ve tek liste ile gidilen seçimde Celal Fedai’nin başkan seçildiği Konyasporlu Hukukçular Derneği’nin mesleki örgütlenme çağrısı çabucak karşılık buldu. Konyasporlu Öğretmenler harekete geçerek derneğin kurulması için düğmeye bastı.

Derneğin logosunda iç içe geçmiş kareler Anadolu Selçuklu Devleti’ndeki imgeleri, üst kısmındaki meşale MEB'i, alt kısmındaki detayda da futbol topu, Ay Yıldızlı bayrağımız ve derneğin kısaltması olan KSÖ yer alıyor.

İşte Konyasporlu Öğretmenler Derneği’nin konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama:

“Kıymetli Konyaspor Ailesi,

Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her türlü zorluğun üstesinden gelebildiğimizi gördük. Mesleki örgütlenmelerin başladığı bu süreçte camiamıza daha fazla değer katmak maksatlı Konyasporlu Öğretmenler Oluşumu ve akabinde Konyasporlu Öğretmenler Derneği’nin kurulması amacıyla düğmeye bastık. En başta belirtmek isteriz ki oluşumumuzun herhangi bir siyasi parti vepa sendikal oluşum ile hiçbir ilgisi bulunmamakta olup; asıl ve tek gayemiz Konyaspor’dur.

Konyasporlu öğretmenler olarak maksadımız Atatürk ilke ve inkılapları çizgisinde, hayata geçireceğimiz projeler ile Koınyasporlu ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere elimizden geldiğince destek olmak ve öğrencilere şehir milliyetçiliğini, aidiyetini aşılayabilmektir.

Ekibimiz bir çok proje üzerinde yoğunlaşmakta; kanunlar ve imkânlar el verdiği müddetçe bunların çoğunu hayata geçirme yolunda gerekli çalışmaları başlatmıştır. Bu uğurda; Konyaspor taraftarlarının her türlü talep ve istekleri de değerlendirilecek, hayata geçirilmesi mümkün olanlar hayata geçirilecektir.

Aramıza katılmak isteyen meslektaşlarımız sayfamıza ulaştığı taktirde, oluşturacağımız gruba dahil edilecektir. Konyaspor’a gönül vermiş meslektaşlarımızın aramızda bulunmasının hem bize hem de camiamıza güç katacağından şüphemiz bulunmamaktadır. Saygılarımızla.”

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.