Konyaspor ve taraftarına müjde!

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’in 8. Haftasında 2 Ekim Pazar günü saat 17.00'de oynanacak Konyaspor-Ümraniyespor maçının programına Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nu nihayet ekledi.

Konyaspor ve taraftarına müjde!

11 Ağustos 2022 tarihinde Vaduz’la UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynadığı maçtan bu yana sahasına çıkamayan ve 3 iç saha maçını Eskişehir’de oynamak zorunda kalan Konyaspor ve taraftarına müjdeli haber geldi.

STADYUM ALANI UZUN SÜRE BOŞ KALDI!

Türkiye Futbol Federasyonu, Konyaspor-Ümraniyespor maç bilgi sayfasında uzun süredir boş kalan stadyum bölümünü nihayet doldurdu. TFF, Süper Lig’in 8. Haftasında 2 Ekim Pazar günü saat 17.00'de oynanacak Ümraniyespor maçının programına Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nu ekledi. 

TFF yetkilileri, Başakşehir karşılaşması öncesi Konya Büyükşehir Stadyumu zemininde yaptığı inceleme sonrası maç oynanmasına izin vermemiş ve akabinde de yenileme çalışmaları başlamıştı. Hibrit çim serme işlemi tamamlanan stadyumda geçtiğimiz günlerde inceleme yapan TFF yetkililerinin herhangi bir soruna rastlamadığı da öğrenilmişti.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN DUYURMUŞTU

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, gerek yaptığı açıklamalarda gerekse sosyal medya paylaşımlarında Ümraniyespor maçının Konya’da oynanacağını ifade etmişti.

KONYASPOR, TARAFTARIYLA HASRET GİDERECEK

Başakşehir, Fenerbahçe ve Hatayspor maçlarını Eskişehir’de oynayan Yeşil Beyazlılar, Ümraniyespor maçıyla uzun bir aradan sonra taraftarıyla hasret giderecek.

Sonucu futbolseverler tarafından merak edilen Konyaspor - Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede, hakemi kim, hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar…

KONYASPOR - ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Konyaspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak karşılaşma 2 Ekim 2022 Pazar günü saat 17:00’de başlayacak.

KONYASPOR - ÜMRANİYESPOR MAÇI NEREDE?

Konyaspor - Ümraniyespor maçı Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak.

KONYASPOR - ÜMRANİYESPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig’in 8. Haftasında oynanacak Konyaspor - Ümraniyespor maçını yönetecek hakemi henüz açıklamadı. MHK’nın haftalık hakem ataması bekleniyor.

KONYASPOR - ÜMRANİYESPOR MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

TFF, Konyaspor ile Ümraniyespor’un karşılaşacağı Süper Lig 8. Hafta maçının VAR hakemini henüz açıklamadı. TFF’nin VAR ve AVAR hakemlerini maç günü açıklaması bekleniyor.

KONYASPOR - ÜMRANİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (KONYASPOR - ÜMRANİYESPOR CANLI ANLATIM)

Konyaspor - Ümraniyespor maçı beIN Sports 2 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.