Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş’ten penaltı yorumu

Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş de maç sonunda hakem Burak Pakkan’ın penaltı kararını değerlendirdi. Keleş, “Herkesin şaşırdığı bir penaltı oldu” yorumunda bulundu.

Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş’ten penaltı yorumu

Alanyaspor – Konyaspor maçındaki penaltı kararı tartışılıyor. Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş, maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

bulundu.

"DEPLASMANDA BİR PUAN İYİ"

İki katımında dengeli bir oyun sergilediğini ifade eden Keleş, “ Geçen hafta kazandıktan sonra moralli bir şekilde Alanya'ya geldik. Burada kazanmak istedik. Oyun olarak iyi oynadık mı diyecek olursak, oyunun geneline baktığımızda maçı kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Dengeli bir maç oldu. Bizim için deplasmanda alınan 1 puan iyi fakat galip gelerek çıkışımızı devam ettirmek istiyorduk. İki kez geri düştükten sonra sahada verdiğimiz tepki güzeldi. Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Taraftarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadılar ve son düdüğe kadar desteklerini sürdürdüler. Şimdi önümüzde 20 gün içerisinde çok yoğun bir program var. Şu an ilk hedefimiz kupadaki maça hazırlanmak ve bir üst tura çıkmak.” dedi.

“HERKESİN ŞAŞIRDIĞI BİR KARAR OLDU”

Gazetecilerin soruları üzerine hakem Burak Pakkan’ın penaltı kararını da değerlendiren Hakan Keleş, “ Hakem hakkında çok fazla konuşmam ama herkesin şaşırdığı bir penaltı oldu diyebilirim” ifadelerini kullandı.

konyaspor-teknik-direktoru-hakan-kelesten-penalti-yorumu.jpg

“TRANSFERLERLE İYİ YERLERE GELECEĞİZ”

Nelson Oliveira’nın sakatlığı nedeniyle Emrehan Gedikli’nin de performansından dolayı kadroda yer almadığını açıklayan Keleş şunları söyledi:

“Başkanımızla transfer konusunu devamlı konuşuyoruz, tabi ki transfer zamanı gelince yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ama şu an için gündemimiz o değil, takımı önce toparlayıp daha yukarılara çıkarmak tek düşüncemiz. Başkanımız geldiğinden beri ödemeler yapılıyor takımda olumlu bir hava var, kimsenin şüphesi olmasın Konya büyük bir camia bunun da üstesinden geleceğiz. Buraların takımı değiliz, kötü bir periyot geçirdik ama yavaş yavaş toparlanıyoruz. Transferlerle de iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.