Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'tan öz eleştiri: Efektif olamadık

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Ümraniyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, üst sıralarda yer alabilme adına 3 puanın önemine dikkat çekerken, efektif olamamanın sıkıntısını yaşadıklarını da belirterek öz eleştiri yaptı.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'tan öz eleştiri: Efektif olamadık

Palut, “Evet, bugün birçok yönden kazanmamız gereken bir maçtı. Bir kere, başta üç puan, her maçta üç puan çok değerli. Ligin üst sıralarında yer almak istiyoruz. Bunlar tabii her ne kadar ilerleyen haftada şekilleniyorsa da alınan her puan ligin sonlarına doğru bize yardımcı olacak.

Ayriyeten ligin 8. haftasına geldiğinizde Konya'daki ilk maçımızdı. Seyircimiz de gerçek anlamda ilk buluşmamızdı. O noktada da bizim için bu maçı kazanmak değerliydi” dedi.


İlk yarıda kontrolü ellerinde tuttuklarını ancak çok da başarılı olamadıklarını belirten İlhan Palut, “İlk yarı, evet kontrol bizdeydi ama bunu net pozisyona çevirmekte açıkçası çok da hünerli değildik. Bunun yanında pozisyonumuz yoktu ama çok değerli bir dakikada Muhammet ile golü bulduk” şeklinde konuştu.


İkinci yarıda dönem dönem topun Ümraniyespor’da olduğunu kaydeden Palut, sözlerine şöyle devam etti: “Ama onların da net pozisyona girme yönünde sıkıntıları vardı. Biz burada daha etkili olabilirdik. Topa daha çok sahip olabilirdik. Daha çok geçiş imkânlarını daha kullanabilirdik, efektif olabilirdik.

Bu efektifliğe ikinci yarı özellikle sahip değildik ama bugün yaptıklarımızı kazanç olarak, yapamadıklarımızın da farkında olarak bu çok değerli 3 puanı cebimize koyacağız. Hanemize yazdıracağız ve yarın itibariyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.