Konyaspor’un golcüsünden kafa ile 9 puan!

Konyaspor’un deneyimli golcüsü Muhammet Demir, Ümraniyespor maçında kaydettiği golle takımını galibiyete taşırken, bu sezon ligde 4’üncü kez gol sevinci yaşadı. Demir, Ümraniye'ye attığı kafa golüyle takımına toplamda 9 puanlık katkı sağlamış oldu.

Konyaspor’un golcüsünden kafa ile 9 puan!

Süper Lig’in 8. Haftasında Ümraniyespor’u ilk yarının uzatma bölümünde Muhammet Demir’in kaydettiği golle mağlup ederek zirveye ortak olan Konyaspor’da mutluluk rüzgârları esiyor. 

Karşılaşmanın ilk yarısının uzatma bölümünde sol kanatta gelişen atakta Guilherme Sitya’nın asistinde Muhammet Demir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu. Takımını galibiyete taşıyan tecrübeli futbolcu, gol sevincinin ardından sarı kart gördü.

Yeşil beyazlı ekibin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Muhammet Demir, Konyaspor formasıyla Süper Lig’deki ilk golünü 3. Haftada deplasmanda İstanbulspor maçında penaltıdan kaydetmişti.

Tecrübeli forvet, bir sonraki hafta Eskişehir’de oynanan Fenerbahçe maçı ve 6. haftada deplasmanda oynanan Giresunspor maçında takımını galibiyete taşıyan golleri kaydederken, Ümraniyespor müsabakasında da boş geçmedi ve Yeşil beyazlıları zirveye ortak yaptı.

Muhammet Demir, Ümraniyespor maçıyla birlikte kafa ile attığı gol sayısını 3’e yükseltirken, takımına 9 puanlık katkı sağladı.

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.