Altın 5766.143
BIST 10918.51
Dolar 42.502
Euro 49.5781
Sterlin 56.7485

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Deniz’e sahip çıktı

Beşiktaş karşısında yediği gol sonrası taraftarların tepkisine maruz kalan Deniz Ertaş’a teknik direktör Recep Uçar’dan tam destek geldi. Uçar, “Deniz kötü bir gününde olabilir ama bizim için önemli bir değerdir, değer olmaya da devam edecek.” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Deniz’e sahip çıktı

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Konyaspor’da maçın ardından kaleci Deniz Ertaş’a taraftarların gösterdiği tepki gündem oldu. 72. dakikada yaşadığı tereddüt sonrası kalesinde ikinci golü gören Deniz, bu pozisyonun ardından top her kendisine geldiğinde tribünlerden yoğun ıslık sesleri duyuldu.

Maçın ardından Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, oyuncusuna sahip çıkan açıklamalarda bulundu.

konyaspor-teknik-direktoru-recep-ucar-denize-sahip-cikti-001.jpg

Uçar, eleştirilerin haksız olduğunu belirterek, Deniz’e tepkileri Gaziantep maçı sonrası gösterdik mi? Göztepe'de bizi tek başına ayakta tuttuğu zaman gösterdik mi? Kazandığımız Başakşehir maçında gösterdik mi? Geçen sene altı da altı yaptığımızda kalemizde kim vardı? Altı da altı yaptığımızda gol yemeyen kaleci kimdi? Bugün Ümit Milli Takım'a kim gidiyor? Trabzonspor, kalecisini sattığı anda resmi olarak transfer teklifinde bulunduğu ilk oyuncu kim?

Herhalde bu söylediğim bütün soruların cevabı tek isim. Evet, futbol böyle bir oyun, nankör bir oyun. Bazen dünü yok, bugünü var.” ifadelerini kullandı.

konyaspor-teknik-direktoru-recep-ucar-denize-sahip-cikti-004.jpg

Genç kalecinin Konyaspor için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Uçar, şöyle devam etti:

“Deniz kötü gününde olabilir, hata yapmış da olabilir ama bizim için önemli bir değerdir, değer olmaya da devam edecek. Maçta başka hatası yok. Top gelmedi zaten. Bizim görevimiz oyuncularımızı iyi günlerinde değil, düştüklerinde de sahiplenmektir. Deniz özgüvenli bir çocuk. Hayat hikayesi kolay değil. O yüzden ben oyuncumu tebrik ediyorum.”

konyaspor-teknik-direktoru-recep-ucar-denize-sahip-cikti-003.jpg

Taraftarlara da mesaj gönderen Recep Uçar, “Maç sonrası o bağıran insanlar, soyunma odasında Deniz’in yaşadıklarının yüzde onunu hissetselerdi, o ıslıkları o kadar kolay yükseltemezlerdi. Ben dahil kimse kasıtlı olarak hata yapmak istemez. Futbolun içinde bu hatalar var ama biz takım olarak birbirimize sahip çıkacağız.” dedi.

konyaspor-teknik-direktoru-recep-ucar-denize-sahip-cikti.jpg

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.