Konyaspor ve Fenerbahçe taraftarları takımlarından umutlu

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki zemin değişimi sebebi ile Eskişehir’de oynanacak Konyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi kentte iki takımın taraftarları yoğunluk oluşturdu. Maçtan bir hayli erken gelen taraftarlar Eskişehir’i bol bol gezme imkânı yakaladı.

Konyaspor ve Fenerbahçe taraftarları takımlarından umutlu

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Eskişehir Yeni Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Bu akşam saat 19.15'te olan maç öncesinde Süper Lig’in iki güçlü ekibi Eskişehir‘e ulaştı. Takımlarını Eskişehir’de yalnız bırakmamak için yola çıkan Konyaspor ve Fenerbahçe taraftarları maç günü kente giriş yapmaya başladı. Çoğunluğu Yüksek Hızlı Trenle geldiği görülen Konyasporlu taraftarlar, ikinci kez Eskişehir’de iç saha maçı oynamanın heyecanını yaşarken, Eskişehirspor’un Süper Lig’den düşmesinin ardından uzun süre sonra Eskişehir’e gelen Fenerbahçeli taraftarlar da müsabaka öncesi şehir turu attı. Neredeyse tüm biletlerin satıldığı karşılaşmanın kıran kırana geçmesi bekleniyor.

“İNŞALLAH BUGÜN İYİ BİR SONUÇ ALIRIZ”

Maç için işinden izin alıp şehre eşiyle gelen sağlık personeli Cihat Akpınar, Eskişehir’i çok sevdiğini belirtti. Eşiyle birlikte bol bol gezdiklerini söyleyen Akpınar, “Sağlık teknikeriyim, Eskişehir’e gönül rahatlığı ile formamızı giyip eşimle birlikte geldik. Eskişehir’i seviyoruz, inşallah onlar da bizi seviyordur. İnşallah bugün iyi bir sonuç alırız. Biz üç maçtır gol yemeyen bir takımız. Denk bir maç bekliyorum ama gönlümüzden geçen Konya’nın kazanması” dedi.

aw700498-05-1.jpg

“TARAFTARLAR BİZİ ‘HOŞ GELDİNİZ’ DİYEREK KARŞILADILAR”

Konyasporlu Sefer isimli taraftar ise Eskişehir’de olmanın mutluluğuna değinirken, “Eskişehirsporlu taraftarlar bizi ‘hoş geldiniz’ diyerek karşıladılar. Zaten bizim geçmişten Eskişehirspor ile bir kardeşlik bağımız var. Burada play-off maçı oynadık. Kardeş gibiyiz, onlarda Konya’ya geldiğinde onları da biz ağırlıyoruz. İnşallah kardeşliğimiz devam eder” diye konuştu.

aw700498-06.jpg

“SEVDAMIZIN PEŞİNDEN DÜŞTÜK YOLLARA"

Konyaspor taraftarı olan Yunus Şenol ise erken saatte Eskişehir’e ulaştıklarını ifade ederek şöyle konuştu; “Sevdamızın peşinden düştük yollara ve sabah erkenden geldik. Eskişehir güzel iyi bir şehir, Konyaspor’u da canı gönülden severler.”

aw700498-07.jpg

“ÇOK GOL ATACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Ankara’dan maç için çocuğuyla Eskişehir’e gelen Mustafa Güdükçam, skorda fark beklediğini belirterek, “Eskişehir’e daha önce de gelmiştik, onun için erken gelip, gezdik, maça hazırlık yaptık. Skorda fark bekliyoruz, çok gol atacağımıza inanıyoruz. Ben Türkiye’den çok Avrupa’dan daha umutluyum, inşallah Avrupa’dan kupa getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“MUTLULUKLA ANKARA’YA DÖNECEĞİZ”

Ankara’dan maç için gelen bir başka Fenerbahçeli Selçuk Topal ise maçla alakalı şu ifadelere yer verdi; “Bugün sabahtan geldik, kahvaltı yapacağız. Hava çok güzel, atmosfer iyi takımımız da maçı kazanırsa mutlulukla Ankara’ya döneceğiz. Konyaspor güzel bir takım. Son dönemlerde Anadolu takımları iyi, işimiz zor.”

“KONYASPOR’UN ZORLAYACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

Fenerbahçe taraftarı olan ve Samsun’dan Eskişehir’e maç için gelen Hüseyin Uzunköse, Konyaspor’u zorlanmadan geçebileceklerini belirtti. Takımının bu yıl iyi gittiğini ifade eden Uzunköse, “Son yıllara göre Fenerbahçe bu sezon iyi gidiyor. Ben bir Fenerbahçeli olarak takımımın bu sezon çok iyi başladığını düşünüyorum. Zaten Jesus’un da takımı güzel yönetiyor, bildiğiniz üzere çok iyi bir teknik adam. Güzel bir başlangıç ile bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Konyaspor deplasmanının çok zorlayacağını düşünmüyorum. Ben Samsun’da yaşıyorum ama maç için Eskişehir’e geldim” dedi.

aw700498-01.jpg

SATIŞA ÇIKARILAN 30 BİN 800 BİLETTEN 29 BİN 958’İ SATILDI

Eskişehir’de oynanacak olan Konyaspor-Fenerbahçe maçı için satışa çıkarılan 30 bin 800 biletten 29 bin 958’i satılırken, maça dakikalar kala tüm biletlerin tükenmesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig 'in 4’üncü haftasında Konyaspor, Konya Büyükşehir Stadyumu'nun zemininde değişim nedeniyle Fenerbahçe’yi Eskişehir Yeni Stadı'nda konuk edecek. Bu akşam 19.15’te başlayacak olan karşılaşması öncesince bin 623’ü deplasman tribünü olmak üzere 30 bin 800 adet bilet satışa çıkarıldı. Kısa sürede iki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği 30 bin 800 biletin 29 bin 958’i tükendi. Geriye kalan 842 biletin de maç saatine kadar bitmesi beklenirken,

Fenerbahçe taraftarı kendisi için ayrılan bin 623 biletin tamamını kısa sürede satın aldı.

konyaspor-ve-fenerbahce-taraftarlari-takimlarindan-umutlu.jpg

konyaspor-ve-fenerbahce-taraftarlari-takimlarindan-umutlu-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.