Konyaspor yarın yola çıkıyor! Kamp ilaç gibi gelecek

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarına devam eden Konyaspor, hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Akşam salonda çalışacak Yeşil beyazlılar, yarın ikinci etap kampı için Antalya'ya hareket edecek.

Konyaspor yarın yola çıkıyor! Kamp ilaç gibi gelecek

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarına devam eden Konyaspor, hazırlıklarını bugün Kayacık Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Akşam salonda çalışacak Yeşil beyazlılar yarın da Antalya kampı için yola çıkacak.

Konyaspor’da, Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Bosna-Hersek’in köklü takımlarından Zeljeznicar ile oynanan ve 2-1 kazanılan dostluk maçının ardından futbolculara verilen izin sona erdi.

Yeşil beyazlılar hazırlıklarını bugün Kayacık Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Koşu çalışmasıyla başlayan antrenman, ısınma hareketleri ile devam etti. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetimindeki antrenman, rondo oyun ile sona erdi.

KONYA’DA SON ÇALIŞMA AKŞAM

Anadolu Kartalı, hazırlıklarına bugün saat 17.30’da yapacağı salon çalışmasıyla devam edecek ve yarın ikinci etap kamp çalışmaları için öğle saatlerinde Antalya Belek’e giderek kampa girecek.

HAZIRLIK MAÇLARI DA OYNAYACAK

Konyaspor, 10 günlük Antalya Belek kampında hazırlık maçları oynamayı da planlarken, bu hususla ilgili görüşmelerin sürdürdüğü öğrenildi.

Yeşil beyazlılar, Belek kampının ardından futbolculara verilecek izin sonrası çalışmalarına Konya’da devam edecek ve Türkiye Kupası 5. Tur Eleme maçında konuk edeceği Bodrumspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.

Konyaspor, Bodrumspor maçıyla birlikte ise yoğun bir maç temposu içine girecek. Anadolu Kartalı 34 günde, 7 müsabaka oynayacak. Konyaspor, Dünya Kupası arası sonrasında ilk maçına 21, 22 veya 23 Aralık’ta Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında evinde Bodrumspor’la karşı karşıya gelecek ve ardından 24, 25 veya 26 Aralık’ta Süper Lig’de Alanyaspor’u konuk edecek. ter dökecek.

ANTRENMANDAN KARELER:

konyaspor-yarin-yola-cikiyor-kamp-ilac-gibi-gelecek.jpg

konyaspor-yarin-yola-cikiyor-kamp-ilac-gibi-gelecek-001.jpg

konyaspor-yarin-yola-cikiyor-kamp-ilac-gibi-gelecek-002.jpg

konyaspor-yarin-yola-cikiyor-kamp-ilac-gibi-gelecek-003.jpg

konyaspor-yarin-yola-cikiyor-kamp-ilac-gibi-gelecek-004.jpg

konyaspor-yarin-yola-cikiyor-kamp-ilac-gibi-gelecek-005.jpg

konyaspor-yarin-yola-cikiyor-kamp-ilac-gibi-gelecek-006.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.