Konyaspor yönetimi destek turunda

Konyaspor Kulübünün yeni yönetim kurulu destek turlarını sürdürüyor. Başkan Fatih Özgökçen ve beraberindekiler bugün Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüştü.

Konyaspor yönetimi destek turunda

Tümosan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği destek turlarını sürdürüyor.

Özgökçen ve beraberindekiler bugün Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüştü.

Özgökçen ziyarete ilişkin olarak, “Konyaspor yönetim kurulu üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldik. Başkanımızın her daim Konyaspor’a olan güçlü destekleri ve hassasiyeti bizleri memnun ediyor. 2023 Dünya Spor Başkenti Konya için büyük bir çaba gösteren Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

konyaspor-yonetimi-destek-turunda.jpeg

“SÜPER LİG MAÇI İZLİYORSAK BUNUN BİR BEDELİ VAR”

Başkan Altay, bugün düzenlediği basın toplantısında bilet fiyatlarına tepki gösteren taraftarlara seslenerek, “Burada yapılması gereken iş Konyaspor’a şehrin sahip çıkması. Sadece belediyenin ateşlemesiyle olmuyor. Taraftar gruplarının bir çalışma yapması lazım. Bi de şunu kabul etmek lazım. Süper Lig maçı izliyorsak bunun bir bedeli var” demişti.

Kaynak:Haber Merkezi

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.