Konyaspor’a dikkat çeken Montella: Çok zorlu bir karşılaşma olacak

Kupada Adıyaman FK’yı gol yağmuruna tutarak turu geçen lider Adana Demirspor’un teknik patronu Montella, hafta sonu oynayacakları Konyaspor maçıyla ilgili, “Çok zorlu bir karşılaşma olacak. İki sezondur buradayım ve beni en çok şaşırtan takım” dedi.

Konyaspor’a dikkat çeken Montella: Çok zorlu bir karşılaşma olacak

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında evinde Adıyaman FK’yı 5-0’lık skorla geçerek tur atlayan lider Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, hafta sonu oynayacakları Konyaspor maçıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam, kupa galibiyetini değerlendirmesinin ardından ligde oynayacakları Konyaspor maçına dikkat çekerek, “Çok zorlu bir karşılaşma olacak. İki sezondur buradayım ve beni en çok şaşırtan takım” dedi.

Montella, “Çok zorlu bir karşılaşma olacak. İki sezondur buradayım ve beni en çok şaşırtan takım. Çok fazla bütçeleri olmamalarına rağmen sürekli iyi oynayıp, ligin üstünü zorluyorlar. Maça çok iyi hazırlanıp, galibiyet almak için elimizden geleni yapacağız. Eminim ki taraftarlarımız pazar günü bizi yalnız bırakmayacaktır. Onlar kulüplerine çok bağımlı. Onların desteği ile iyi bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.